Slot inbraakstrips

sleutel

Karwei: inbraakstrips, cylinderslot, dievenpennen

Op de website van Karwei staan enige stap-voor-stap instructies hoe klussers zelf hun slot kunnen vervangen. Veel reviews (97) kreeg het artikel over anti inbraakstrips aanbrengen. Een inbreker kan met een koevoet snel toegang forceren tot je woning. Om dit te voorkomen kan je een deurstrip of kozijnstrip bevestigen. Er zijn verschillende types inbraakstrips afhankelijk of de deur naar binnen draait of naar buiten? De klusinstructie van een cylinderslot vervangen heeft als moeilijkheidsgraad meegekregen ‘Moeilijk’. Dit is duidelijk een karwei voor de wat meer ervaren klussers. Dievenklauwen in het raam aanbrengen werd op de website bestempeld als ‘Eenvoudig’.
Scharnieren van ramen kunnen het best vervangen worden door veiligheidsscharnieren die al voorzien zijn van dievenklauwen. Kleine raampjes kunnen beveiligd worden met dievenpennen.
Inbrekertrucs

Hieronder staan een aantal filmpjes die laten zien hoe makkelijk een inbreker uw huis binnen kan komen.
Kerntrekmethode video (Bulgaarse methode)
Gaatjes boren video
Klopsleutel topic van Tros Radar over deze methode.

Klopsleutel veilig slot

De Nemef 142/9 heeft een anti-slagpick zodat het slot niet gekraakt kan worden door een klopsleutel. Ook is er een uitgebreide bescherming tegen uitboren en kerntrekken. Het Nemef slot heeft het hoogste keurmerk SKG*** en is voorzien van een security card zodat alleen de eigenaar sleutels kan laten bijmaken bij een officiele Nemef dealer.
Bol.com verkoopt twee Nemef cylindersloten 142/9 voor 97 euro tesamen. Bouwmarkt Karwei verkoopt ook twee Nemef cylindersloten maar dan type 132/9 voor 97 euro of 70 euro per stuk. Ook de Pfaffenhain Wavy Line Pro Cylinder met kerntrekbeveiliging is een prima keus om je huis te beveiligen. Op de website van Nemef
staan 10 filmpjes hoe je zelf een voordeur-, achterdeur- en schuurdeurslot kan installeren. Dealers met een montageservice kunnen tegen betaling ook het werk doen.

Slotenmaker service

Een slotenmaker rekent 90 euro nachttarief om een ander slot te plaatsen. Dit is exclusief de prijs van het slot.
Op website www.amsterdamslotenmaker.com staat een 24 uurs slotenmaker uit Amsterdam en omgeving. Wilt u hulp bij het vervangen van uw sloten? Wij raden het aan om te kiezen voor ondersteuning van lokale slotenmakers, enkele voorbeelden per regio zie je hieronder:
Almereslotenmakers.nl
Delftslotenmakers.nl