Gereedschap kopen huren

boorset

Gereedschap kopen online bij bouwmarkt

Gereedschap kopen kan snel en eenvoudig bij een van de bouwmarkten die een flink deel van hun assortiment online hebben staan. Bekende en vertrouwde winkels zijn Karwei, Gamma, Hornbach, Praxis en Formido. Meestal wordt de bestelling de volgende werkdag bezorgd. Bij zware materialen wordt een afspraak gemaakt. Bij Gamma bijvoorbeeld wordt de bestelling door PostNL Pakketservice bezorgd. Heeft de order een waarde van minder dan 30 euro dan zijn de bezorgkosten 3.95 euro. Grote of zware artikelen worden door Extra@Home (ook een service van PostNL) thuisbezorgd voor 29-39 euro.

Gereedschap kopen bij webwinkel

Er zijn ook webwinkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van gereedschap. Een winkel als Toolmax is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een grote online webwinkel waar alles te koop is van elektrisch-, accu- en handgereedschap. De webshop heeft een magazijn in Groningen waar ook een showroom en servicebalie is. Klanten kunnen dus ook het product zelf ophalen of eerst bekijken voordat ze het kopen. Is het gereedschap op voorraad en voor 22.00 uur bestelt dan heeft de klant de bestelling de volgende dag al in huis.

Gereedschap huren

Boels heeft meer dan 300 filialen in 1800 bouwmarkten in Europa. Het bedrijf is de grootste verhuurder van gereedschap en machines in Nederland en Belgie. Boels heeft ook divisies die zich specialiseren in een bepaald segment van de markt. Zo is er de divisie bouwplaatsinrichting waar particulieren en bedrijven tijdelijke huisvesting kunnen huren of een bouwlift. Construction Equipment is de grootste divisie die op 80 locaties beschikbaar is. Boels heeft tientallen vestigingen in Nederland. Ondernemers en ZZP-ers kunnen een gratis klantenkaart aanschaffen waarmee gereedschap huren een stuk gemakkelijker wordt. Als men geen rekeningklant is bij Boels moet er een borgsom worden betaald. De huurprijs is per dag en de minimale huurperiode is 1 hele dag. Gereedschap kan niet voor een gedeelte van de dag gehuurd worden. Boels heeft een eigen opleidingscentrum waar trainingen gegeven kunnen worden hoe de klant de bediening kan leren van een hoogwerker, rolsteiger of ander stuk gereedschap. Machines en groot gereedschap kunnen bij de klant bezorgd worden.

Groothandel bouw

Een groothandel voor de bouw en industrie is de Bo-Mij Groep. Het bedrijf verkoopt machines, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, gereedschap, bouwmaterialen en hang- en sluitwerk. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij de groothandel terecht. Er zijn 23 filialen in Nederland. De bekendste naam van Bo-Mij is verhuurbedrijf Bo-Rent dat een uitgebreid assortiment heeft van gereedschap, bouwmaterialen en autoverhuur. Ook doet het bedrijf aan hoogwerker verhuur en self-storage waarbij klanten een opslagunit kunnen huren per 4 weken